Biancas_Blik (5 van 1)
Biancas_Blik (8 van 1)
Biancas_Blik_StyledWeddingShoot (4 van 49)
C&E-10
Biancas_Blik (18 van 1)
Biancas_Blik_StyledWeddingShoot (23 van 49)
Biancas_Blik (17 van 1)
Biancas_Blik (11 van 1)
C&E-7
C&E-6
C&E-4
Biancas_Blik_StyledWeddingShoot (11 van 49)
Biancas_Blik (7 van 1)
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Jullie gaan trouwen!

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving, en wat tof dat jullie op mijn website rondkijken en misschien wel interesse hebben mij te vragen als jullie trouwfotograaf! Ik geef mezelf nog niet zo lang uit als trouwfotograaf, maar heb wel al jarenlange ervaring met fotografie. Graag wil ik jullie trouwdag onvergetelijk maken, in de vorm van prachtige foto’s als herinnering.

Als persoon ben ik een gevoelsmens, eerlijk, maar ook vrolijk en vol enthousiasme. Fotografie is voor mij een echte passie, en ik vind het heerlijk om al mijn creativiteit te gebruiken om jullie liefde en vreugde op jullie dag op een spontane en natuurlijke wijze vast te leggen. Zowel de emotionele en mooie momenten die erom doen, maar natuurlijk ook de leuke kleine momentjes tussendoor.

Eigenlijk heb ik geen vaste pakketten. Elk koppel heeft andere wensen, en ik lever graag maatwerk. Wel geef ik hier graag een voorbeeld wat je minimaal bij mij kwijt bent.

 

Trouwreportage prijzen vanaf: €950,-

Inclusief:
– Kenningsmakings gesprek
– 6 uur fotografie
– Preview binnen 48uur
– Alle foto’s geleverd op luxe USB binnen 2 maanden
– Klein trouwalbum

Overwegen jullie om mij als trouwfotograaf te boeken, en wil je graag vrijblijvend de Bianca’s Blik bruiloft brochure met meer informatie ontvangen? Of wil je graag een vrijblijvend gesprek aanvragen voor de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contact formulier in!