Bianca's blik

Portfolio

Portfolio

Er zijn verschillende soorten shoots die je bij mij kunt boeken! Denk aan bijvoorbeeld een portretshoot, zwangerschapsshoot of foto’s van jouw pasgeboren kindje! Hieronder vind je foto’s uit mijn portfolio, van de verschillende soorten shoots die ik aanbied.

De foto’s maak ik het liefste in de prachtige natuur, maar dit kan natuurlijk ook op een binnenlocatie of bij jullie thuis. Mooie foto’s maken (buiten) kan in elk seizoen, dus mocht je twijfels hebben in de herfst of winter, zeker niet nodig! Vooraf bespreken we duidelijk alle opties, en kan ik kleding en styling tips geven. Daarnaast heeft een fotoshoot bij mij geen vaste tijdsduur. Ik neem graag de tijd, dus geen gehaast of gestress maar een ontspannen en relaxte sfeer waar niet op de klok gekeken hoeft te worden!

Scroll gerust lekker door alle afbeeldingen, om een goede indruk te krijgen wat voor soort foto’s je van mij kan verwachten. 

De liefde

Foto’s van jullie samen, zoals jullie zijn. Hebben jullie iets te vieren, zoals een jubileum, een verloving? Het maakt niet uit wat de reden is, ik ben er voor jullie! 

Zwangerschap

Een zwangerschap is een van de meest bijzondere perioden in je leven. Die mooie buik, die wil je vastleggen. Graag maak ik foto’s van jou met en/of zonder je partner op een prachtige buiten locatie, maar thuis is ook mogelijk. 

Het beste maken we de foto’s tussen de 31 en 35 weken zwangerschap, dus contacteer mij tijdig voor het vastleggen van een datum!

Newborn en Motherhood

Foto’s van en samen met je (pasgeboren) kindje. De partner en eventuele andere kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Graag neem ik ruim de tijd om in een ontspannen sfeer bij jou thuis of in de natuur prachtige foto’s te maken als herinnerring. 

Foto’s van pasgeboren kindjes kunnen we het beste tussen de 8 a 14 dagen na de geboorte bij jullie thuis maken, maar dit hoeft natuurlijk niet. Veel is mogelijk in overleg. Indien je de shoot boekt, krijg je alle informatie die je nodig hebt, zodat jullie goed voorbereid zijn en alles ontspannen verloopt

Familie shoot

Met het gezin op de foto, een 4 generatie-shoot, of de gehele familie! het kan allemaal. 

Portret

Een portretshoot doe ik graag buiten in de natuur, tijdens wat ze noemen het gouden uurtje. Dit geeft een prachtig licht, waardoor jij er op je best uit ziet. 

Benieuwd naar mijn tarieven?

Of
wil je mij boeken als fotograaf?